Ik wil jou meer van jou laten zien en laten zijn.

Zodat jij jezelf gaat raken en leiden, net zoals je dat bij anderen doet.

Zes maanden lang ontvang je intuïtief mentorship, human design en strategische business coaching met alle praktische inzichten en creatieve concepten die daaruit voortvloeien. Alles volledig afgestemd op jou. Ik begeleid je daarmee in een waanzinnige reis van verdieping, vernieuwing en verandering.

Ik faciliteer, adviseer en transformeer door op een compleet andere manier te denken en kijken en reik jou hiermee je eigen koers aan. Een heldere richting waarin jij vanuit ruimte, evenwicht en focus bewuste keuzes mag maken. Die allereerst jou helpen om de complete jij te kunnen zien en zijn.

Daarmee neem jij weer voluit de regie over jouw leven en business, met een optelling van alles van jou. Jouw combinatie van passies, talenten, expertise, verlangens en ervaringen. Kleurrijk en magnetisch met enthousiasme, resultaat, diepgang en plezier – zonder stukjes van jezelf te verliezen onderweg.

Hoe ziet het traject eruit?

Met mijn maatwerk programma leid ik je voorbij je huidige doen en laten naar je essentie, jouw unieke spirit. Niet alleen krijg je alles van mij maar ook van een aantal experts waar ik mee samenwerk, zoals:

Jouw maandelijkse investering voor dit persoonlijke traject van
6 maanden bedraagt 699* euro ex btw.

We creëren jouw speelveld door verhoogde helderheid, kracht en creativiteit. Je weet en doet wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent, inclusief de concrete ‘hoe’ die echt van jou is. Vanuit passie en plezier en voorbij hoe het hoort en alle aannames en hokjes. Geleid door focus, minder gedoe, meer rust als je thuiskomt en fijnere relaties met de mensen om je heen. Met als mooiste resultaat dat jij voluit jouw missie leeft en geeft, schitterend van binnen naar buiten.

Net zoals ik mezelf moest durven leren zien, zie ik ook jou in jouw oogverblindend zijn, veelzijdig in je bonte mengeling van kleuren. Een palet aan veel, anders, genoeg en meer.

Margriet stemt af, heeft een aanstekelijk enthousiasme en fijne energie en is strategisch scherp

Margriet is een fantastisch persoon. Ze denkt strategisch mee en houd je scherp. Ze vertaalt losse ideeën mee naar een groter plan en helpt je dat vervolgens te vertalen in concrete acties.

Ze luistert en stemt af, waardoor de plannen die ontstaan ook echt bij jou aansluiten.

Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar fijne energie maakt haar een gouden samenwerkingspartner!

Kortom: absolute aanrader!

Ze geeft mij mijn podium en helpt me mijn compleetheid te zien en te mogen zijn. En meer!

Ik gun jou mijn Margriet!

Jij verdient het om op je eigen podium te mogen staan. Met alles wie jij bent en wat jij doet. Ook jij, juist jij!

Waarom? Moet je dan altijd daar staan? Ja! Omdat we vaak streng en onaardig zijn voor onszelf en vele ongevraagde, goed bedoelde adviezen krijgen die ons niet helpen.

Zij, zij laat mij stralen juist op de plek waar ik sta en dat gun ik jou zo van harte.

Omdat ze mij mijn podium geeft en mij helpt met compleetheid te zien en te mogen zijn. En meer!
Zij raakt mensen met haar andere manier van kijken, zien en handelen. In alles.

Ik voel mezelf groeien sinds ik met haar werk. Vanuit het perspectief dat zij met me schetst, als een deur achter de spiegel. Grootser dan ik mezelf gunde. Wij hebben dat juist nu zo hard nodig in een wereld waar veel draait om prestatie en je jezelf compleet voorbij kunt lopen met alle ingesleten patronen, aannames en oordelen.

Dat grote stuk goud gun ik jou van harte.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Scroll naar boven