Mijn verhaal

Margriet van Dijk is een multi gepassioneerd coach & business mentor die verder durfde te kijken dan ze zag en besloot anders en meer voor zichzelf te kiezen. Kleurrijk in al haar creativiteit en energie. Door al haar talenten, ervaringen en opleidingen te combineren, laat ze haar richting en ritme ontstaan. Vanuit wie ze écht is. Puttend uit een enorme bron van levenskracht, lef en innerlijke wijsheid, weet ze mensen te raken. Ze ziet jou in je compleetheid en verheldert met haar ijzersterke intuïtie, creativiteit en strategische expertise jouw unieke richting. Want wie durft, wint.

Ik wilde altijd alles

Ik wilde als enthousiast, open en nieuwsgierig meisje het liefst alles. Alles leren, ontdekken, ervaren en doen. Van jongs af aan roept mijn innerlijk weten dat de wereld veel groter is; dat ik hier iets te doen heb. Mensen en dingen mooier, slimmer en beter maken. Liefst net even anders dan anderen en met plezier. Dat is nog steeds zo.

Anders & kiezen

Zijn niet zomaar twee woorden, ze vormen de gouden draad die dwars door mijn leven stromen. Op het gebied van kiezen nam ik geen genoegen met de beperking van of. Waarom zou je dat willen als je ook een en/en kunt creëren, of de keuze voor geen van beide? Het maakte me de paradijsvogel in het gezin dat vertrouwde op de kaders van hoe het moet en hoort. (Ik kies er bewust voor om mezelf niet te bestempelen als het zwarte schaap!).

Ik liep mijn pad, net als jij dat doet

Na mijn studies werkte ik ruim 20 jaar bij Heineken, Surf en Beach en Beerwulf. Rockte de meest gave functies binnen marketing en sales, ontwikkelde mezelf zakelijk en persoonlijk enorm.

Dwars door alle kpi’s en resultaten heen, empowerde en inspireerde ik de mensen om me heen. Het kunnen zien van mensen als geheel en hen daarin de ruimte en richting aanreiken, toen al mijn missie. In al mijn rollen; intuïtief, eerlijk, daadkrachtig en onbeperkt. Ik had het helemaal voor elkaar volgens iedereen en dat vond ik zelf ook lange tijd. Onbedoeld was mijn missie doorgeschoten ten koste van mijzelf, ik belandde in een burn-out.

Wie ben ik?!

Maandenlang zocht (en vocht) ik mijn weg terug naar mijzelf weer kunnen zien en zijn. Ik snakte niet naar rust maar naar innerlijke ruimte. Om te ontdekken wie ik ben, onder al die rollen en patronen. Werkte met de beste coaches en therapeuten om mezelf te ontwikkelen in bewustzijn, spiritualiteit en life coaching.

Het overleven werd een waarachtig herontdekken van wie ik in de kern al was. Een reis van binnen naar buiten, met mijn onderstroom van zuivere intuïtie, anders en kiezen in de regie.

Wat wil ik echt

Ik wil van betekenis zijn met al mijn inhoud, bezieling en lef. Mijn eigen pad creëren om een diepgaand verschil te maken vanuit wie ik ben. Daar nog meer van zijn door eindeloos te blijven verdiepen en vernieuwen. Dat is mijn visie om alles uit het leven te kunnen halen en (door)geven.

Wie durft wint

Ik sprong met twee benen tegelijk uit die gouden kooi waarin ik me in loondienst gevangen voelde om mijn leven opnieuw vorm te geven. Hieruit ontstond mijn eigen onderneming, het middel met alles in mij (in al mijn kleuren) het verschil te kunnen maken. Een eindeloze ontdekkingsreis op persoonlijk en zakelijk gebied.

Sinds ik dit pad bewandel, voel ik dat ik zonder concessies te hoeven doen echt van betekenis kan zijn. Voor mij, in mijn leven en in het leven van anderen, met mijn werk als gouden draad er doorheen. Het kunnen optellen en blijven verdiepen van mijn talenten en alle ervaring (werk, coach, sales, strategie, marketing, en leven). Het klopt van binnen en van buiten en dat is pure rijkdom. En het is mijn missie om jou hierbij te helpen.

Mede door haar kennis, kunde en coaching weet zij de juiste woorden en kleur aan je authentieke boodschap te geven. Ze voelt alles zo zuiver aan.

Scroll naar boven