Wat klanten zeggen over samenwerken met mij

Mede door haar kennis, kunde en coaching weet zij de juiste woorden en kleur aan je authentieke boodschap te geven. Ze voelt alles zo zuiver intuïtief aan.

Ik ben nu meer herkenbaar en durf het aan om minder moeite te doen - zonder gemakzuchtig te worden.

“Ik deed altijd meer mijn best dan nodig, legde de nadruk op die dingen waar ik goed in ben, waardoor ik er tegelijkertijd in doorsloeg en het me meer moeite en energie kostte dan nodig. Nu ben ik herkenbaarder door het kunnen zijn en durf ik het aan om er minder moeite voor te doen – zonder gemakzuchtige te worden. Hiermee én het nieuwe aanbod dat we creëerden, heb ik continu de juiste klanten.”

Zij is in staat mensen hun eigen weg te wijzen.

Margriet is een professional en een ontzettend leuk mens. Ze kent de route naar financiële vrijheid.

Alle kennis, energie en inspiratie die ze met zich meebrengt, zet mij keer op en keer aan. Zij is in staat mensen hun eigen weg te wijzen en dat is voor hen en voor mij ontzettend waardevol.

Margriet heeft een talent om dingen haarfijn aan te voelen en benoemen.

Tijdens onze VIP-dag heeft ze ons op die manier aan nieuwe ideeën en inzichten geholpen. Met dit alles blijft ze superdicht bij jezelf, het heeft mij heel erg geholpen om zaken helder te krijgen!

Ik wilde met jou samenwerken, omdat ik altijd een goede energie bij jou voelde. En omdat ik wist dat ik mezelf mocht en kan zijn bij jou. Na onze VIP dag kan ik weer helder naar ons bedrijf kijken. En door onze sessie ben ik nog trotser op wat we bereikt hebben. Ook merk ik dat ik me zelfverzekerder, krachtiger voel.

Onze visie is weer helder en scherp en de creatieve ideeën die jij aandroeg geven direct meer klanten en volgers. Ik geef meer taken aan personeel wat mij weer balans en ruimte geeft.

Ik zou jou niet alleen aanbevelen aan iemand die zakelijke groei wil maken, maar ook zeker aan mensen in loondienst, die wil groeien als persoon in het leven.

Ik was nieuwsgierig naar wat jij ons kon bieden, ik kreeg zo veel energie van jouw content op je eigen social media. Na de VIP dag zat ik weer boordevol ideeën en inzichten. Ik voelde me sterker in mijn schoenen staan en vond het fijn om de tijd te hebben om bij bepaalde dingen stil te mogen staan. Omdat ik bij jou helemaal mezelf kan zijn, maakte ik de groei waar ik naar zocht.

Ik gun iedereen die zichzelf geen tijd gunt om stil te staan bij wat echt belangrijk is voor jouzelf – persoonlijk en zakelijk – om met jou samen te werken.

Margriet stemt af, heeft een aanstekelijk enthousiasme en fijne energie en is strategisch scherp

Margriet is een fantastisch persoon. Ze denkt strategisch mee en houd je scherp. Ze vertaalt losse ideeën mee naar een groter plan en helpt je dat vervolgens te vertalen in concrete acties.

Ze luistert en stemt af, waardoor de plannen die ontstaan ook echt bij jou aansluiten.

Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar fijne energie maakt haar een gouden samenwerkingspartner!

Kortom: absolute aanrader!

Ze geeft mij mijn podium en helpt me mijn compleetheid
te zien en te mogen zijn. En meer!

Ik gun jou mijn Margriet!

Jij verdient het om op je eigen podium te mogen staan. Met alles wie jij bent en wat jij doet. Ook jij, juist jij!

Waarom? Moet je dan altijd daar staan? Ja! Omdat we vaak streng en onaardig zijn voor onszelf en vele ongevraagde, goed bedoelde adviezen krijgen die ons niet helpen.

Zij, zij laat mij stralen juist op de plek waar ik sta en dat gun ik jou zo van harte.

Omdat ze mij mijn podium geeft en mij helpt met compleetheid te zien en te mogen zijn. En meer!
Zij raakt mensen met haar andere manier van kijken, zien en handelen. In alles.

Ik voel mezelf groeien sinds ik met haar werk. Vanuit het perspectief dat zij met me schetst, als een deur achter de spiegel. Grootser dan ik mezelf gunde. Wij hebben dat juist nu zo hard nodig in een wereld waar veel draait om prestatie en je jezelf compleet voorbij kunt lopen met alle ingesleten patronen, aannames en oordelen.

Dat grote stuk goud gun ik jou van harte.

Je weet vrij snel heel diep te gaan en zegt het dan raak. Je geeft
het vertrouwen dat ik daar naartoe mag, gezien wordt en
mijn kracht erin huist.

Jij bent een zeer prettig en warm gezelschap. Ik voelde me direct op mijn gemak. Maar voelde in ons gesprek ook op een moment een bepaald ongemak…. Omdat je vrij snel, heel diep weet te gaan, en dan het raak zegt. Waar ik het zelf spannend vond om naar die kern te gaan. Een soort van jasjes uitdoen en jezelf blootgeven.
En daar ben ik je dankbaar voor!

Want je voelt je misschien kwetsbaar op het moment, maar het geeft zoveel kracht en inzicht om erna de hele wereld aan te kunnen. Jij geeft daarin het vertrouwen dat je daar ook naartoe mag, dat je er mag zijn, gezien mag worden, je kracht erin huist.

Ik heb op misschien wonderbaarlijke wijze afgelopen week gesprekken gehad (met een soort van coaches) die door jouw opening….. nagenoeg dezelfde dingen zagen/ zeiden. Of het sluit enorm aan nu ik het kan zien en/of laat zien.

Noor | Kunstenares, Moois van Noor

In onze samenwerking voelde ik
een bepaalde chemie

Margriet en ik hadden vanaf het eerste moment een bepaalde chemie in de samenwerking. Mijn hoofd zat overvol met nieuwe plannen en ideeën waardoor ik niet eens meer kon benoemen wat de plannen nou eigenlijk waren. Na een sessie op het strand haalde Margriet pagina’s aan nieuwe plannen uit mijn hoofd. Daarnaast wist ze ook nog eens een aantal mensen uit haar netwerk aan mij te koppelen wat tot mooie samenwerkingen heeft kunnen leiden.

Ik zou het samenwerken met Margriet aanraden aan iedereen die zichzelf als ondernemer serieus neemt en een mooie groei in het bedrijf wil bewerkstelligen.

Ik hoefde niet meer alles alleen te dragen maar voelde me gedragen

Margriet WAS er: voor mij, mijn missie en mijn business. Ik hoefde niet meer alles alleen te dragen maar voelde me gedragen.
Haar helicopterview legde bloot wat ik niet altijd zag, omdat ik met mijn hele ziel en zaligheid in mijn business zit.

Ze maakt grootse dingen behapbaar.
Door de kern eruit te filteren en alles in overzichtelijke stappen op te delen, waardoor je het overzicht niet meer verliest. Dankzij Margriet lanceerde ik niet alleen een programma, maar kon ik daarnaast ook nog drie grote andere projecten dragen en werden de zaadjes geplant en bewaterd voor de volgende next step.

Scroll naar boven