VIP dag

Tijdens deze dag neem ik je mee op reis met jezelf.

Een VIP dag op het strand staat compleet in het teken van jou en je business. Compleet betekent voor mij de unieke optelling van jouw inhoud, bezieling en lef.

Ik help je jouw richting verhelderen door je mee te nemen in mijn manier van anders kiezen door anders kijken en denken. Voorbij alle hokjes, patronen en aannames die jou (on)bewust belemmeren. We gaan naar de ruimte voorbij jouw snelle brein, het doordenderen en vele doen. Naar die kracht, kansen en mogelijkheden die jij zelf nog niet ziet.

De dag is als een dans die ontstaat vanuit energie, diepgang en plezier. Ik heb de gave om jou te zien in je compleetheid, op alle lagen. Ik neem je mee in die verheldering en verdieping en verbind jou met al jouw kleuren aan talenten, passies en uniciteit.

Ik reik je inzichten en creatieve aanknopingspunten aan vanuit mijn ijzersterke intuïtie, strategische expertise en jarenlange marketing en sales ervaring.

Na deze dag weet jij hoe je verder kunt, wat jouw eigen richting en ritme inhouden waar je geen concessies (meer) hoeft te doen. We creëren een concreet actieplan dat jou van binnen naar buiten laat bewegen. Krachtig, duidelijk en waardevol.

Zodat jij weer voluit jouw missie gaat leven en geven. En van daaruit de resultaten behaalt die jij verlangt.

Margriet stemt af, heeft een aanstekelijk enthousiasme en fijne energie en is strategisch scherp

Margriet is een fantastisch persoon. Ze denkt strategisch mee en houd je scherp. Ze vertaalt losse ideeën mee naar een groter plan en helpt je dat vervolgens te vertalen in concrete acties.

Ze luistert en stemt af, waardoor de plannen die ontstaan ook echt bij jou aansluiten.

Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar fijne energie maakt haar een gouden samenwerkingspartner!

Kortom: absolute aanrader!

In onze samenwerking voelde ik
een bepaalde chemie

Margriet en ik hadden vanaf het eerste moment een bepaalde chemie in de samenwerking. Mijn hoofd zat overvol met nieuwe plannen en ideeën waardoor ik niet eens meer kon benoemen wat de plannen nou eigenlijk waren. Na een sessie op het strand haalde Margriet pagina’s aan nieuwe plannen uit mijn hoofd. Daarnaast wist ze ook nog eens een aantal mensen uit haar netwerk aan mij te koppelen wat tot mooie samenwerkingen heeft kunnen leiden.

Ik zou het samenwerken met Margriet aanraden aan iedereen die zichzelf als ondernemer serieus neemt en een mooie groei in het bedrijf wil bewerkstelligen.

Dit is wat je krijgt:

In de vier weken die tussen je VIP dag en strategische call ben ik 24/5 bereikbaar via Voxer waar jij altijd snel een reactie van mij krijgt. Op vastlopers, overwinningen, twijfels, whatever.

Samenwerken met mij betekent dat ik all-in ga, vol overgave en passie

Ik put uit een enorme bron van plezier, lef en power en vraag ook van jou 100% energie en commitment. Wie durft wint, beloofd!

Jouw investering voor een 1 op 1 VIP dag bedraagt 897* euro

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Scroll naar boven